ME

Kurikan Näkökulma Oy:n tarina alkoi vuonna 2011. Kokenut silmälääkäreistä ja optikoista koostunut porukka tarkasteli Etelä-Pohjanmaata uuden optikkoliikkeen perustamisen toivossa. Kurikka erottui edukseen erinomaisen sijaintinsa vuoksi ja liiketila löytyi helposti. Myöhemmin on käynyt myös ilmi, että Kurikastahan löytyvät Suomen mukavimmat asiakkaat!

Alussa ikkunoita koristivat violetit teippaukset, kun yritys toimi markkinointiyhteistyössä Silmäasema-ketjun kanssa. Yhteistyö päättyi vuonna 2022, jolloin Näkökulma teki päätöksen irtaantua ketjusta ja jatkaa toimintaa yksityisenä yrityksenä. Samoihin aikoihin jo valmiiksi kattava silmälääkäritoiminta otti harppauksen eteenpäin! Jo vastaanottoa pitävät silmälääkärit lisäsivät vastaanottopäiviään ja joukkoon liittyi myös kokonaan uusia silmälääkäreitä. Viimeisen parin vuoden aikana olemme panostaneet silmien kuvantamis- ja hoitolaitteistoon

Riitta

Olen ollut Kurikan Näkökulman optisena myyjänä vuodesta 2011. Olen työskennellyt optisella alalla jo 18 vuotta, ja intohimon tunteeni alaa kohtaan on edelleen vahva. Työni pääosin kattaa asiakaspalvelun, myymälän vastuun sekä tuotteiden sisäänoston. Silmälasikehysten värit ja muodot ovat minulle kiehtovia, ja tärkein tehtäväni on löytää asiakkaalle sopivin kehys. Olen aina valmis auttamaan kehysvalinnoissa, ja minut löytää ajanvarauksen kautta. Työssäni parasta on nähdä asiakkaan tyytyväisyys – saada hymy heidän silmiinsä. Nautin työstäni suuresti, sillä saan työskennellä iloisten ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa.  

Vapaa-ajalla harrastan laitepilatesta, ulkoilen luonnossa ja syksyisin käyn sienimetsällä.  

Hymy silmiin! 

Susanna

Olen Susanna, optikko Kurikan Näkökulmassa ja kotoisin naapurikunnasta Ilmajoelta.  

Olen työskennellyt optikkona vuodesta 2013, Näkökulmassa 2022 alkaen. Täällä olen päässyt mukaan silmälääkäriyhteistyöhön, joka on ollut uutta ja mielenkiintoista. On hienoa että pystymme palvelemaan asiakkaat näin kokonaisvaltaisesti yhdessä paikassa. 

Työssäni on parasta monipuolisuus: näöntutkimusten ja piilolinssisovitusten lisäksi teen OCT-kuvauksia, näkökenttätutkimuksia, myopiahoitoja ja kuivansilmän tutkimuksia. Lisäksi saan auttaa asiakkaita valitsemaan aivan ihania silmälasikehyksiä. Kivojen työkavereiden ja mukavien asiakkaiden kanssa päivistä ei naurua puutu.  

Vapaa-aikani kuluu lapsiperhearjen pyörteissä. Omasta ajasta nautin kuntosalilla ja lenkkipoluilla.  

Nähdään Näkökulmassa! 

Tomi

Optometristi Vaasasta, valmistuin alalle 1995. Yrittäjä henkisessä perheessä syntyneenä, aloitin optisen alani jo teininä silmälasikehys maahantuontiyrityksessä. Useiden mutkien kautta optisenalan ketjuliikkeiden kautta päädyin yrittäjäksi 2003 ja sillä teillä ollaan vielä Kurikan Näkökulmassa. Yrittäjän vapaus ja mahdollisuudet ovat aina kiinnostaneet.  Lähes kolmenkymmen vuoden jälkeenkin silmät ja erillaiset näköratkaisut asiakkaille innostavat, sekä jaksan innostua uusista laitteista silmätutkimuspuolella.  

Vapaa aika kuluu kesäisin Vaasan saaristossa veneillen ja merikotkien parissa. Talvisin mökkeillen pohjoisessa, lasketellen ja kelkkailen. Näinpä meiltä löytyy myös hyviä vinkkejä ja vaihtoehtoja urheilu- sekä harrastelaseihin.  

ilkka

Olen Ilkka Pääjärvi, Näkökulman optikko jo vuodesta 2011. 

Olen lähtöisin Pietarsaaresta ja valmistuin optikoksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2008. Valmistumisen jälkeen työskentelin reilut kaksi vuotta Porissa. Veri veti kuitenkin takaisin Pohjanmaalle.  

Työssäni koen tärkeäksi palvella asiakkaat alusta loppuun saakka hyvin, enkä pelkää haastaviakaan tilanteita. Optikon työ on todella monipuolista, ja siinä yhdistyvät muun muassa silmäterveys, tekniikka, kädentaidot, tyyliasiat sekä asiakaspalvelu. Jokainen päivä on erilainen ja teknologian kehittyessä työnkuva monipuolistuu jatkuvasti. 

Vapaa-ajalla viihdyn perheen ja lasten harrastusten parissa. Lähellä sydäntä on myös luonnossa liikkuminen, joko pyöräillen tai hiihtäen. 

Pidetään huolta silmistä!