Tuotteet

Myymälässämme on tarjolla laaja kehysvalikoima tunnetuimmilta kehysvalmistajilta ja merkkibrändeiltä. Yksityisenä optikkoliikkeenä hoidamme sisäänostot sataprosenttisesti itse ja vuosien kokemuksella tiedämme, mitä asiakkaamme haluavat. Valitsemme hyllyyn sähäkkiä uutuuksia tuttua ja turvallista mallistoa täydentämään. Meiltä löydät varmasti sekä kasvoille että kukkarolle sopivia vaihtoehtoja.

Olemme toimintamme alusta saakka luottaneet Hoyan laadukkaisiin silmälasilinsseihin. Täydennämme linssivalikoimaamme myös Zeissin näyttöpäätelinsseillä. Yksityisenä toimijana pystymme kuitenkin tarjoamaan asiakkaillemme tuotteita lähes miltä tahansa linssivalmistajalta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa valita juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt linssit.

Aurinkolasit

Aurinkolasit eivät ole pelkästään käytännöllinen lisävaruste suojautua auringon haitallisilta säteiltä, vaan ne ovat myös tärkeä osa tyyliäsi. Me Kurikan Näkökulmassa ymmärrämme, että jokaisen silmät ja tyylit ovat ainutlaatuisia, minkä vuoksi olemme koonneet laajan valikoiman markkinoiden johtavia aurinkolasimerkkejä, jotta löydät juuri sinulle sopivat lasit.

Valikoimassamme on klassikoita ja uusimpia trendejä maailman tunnetuimmilta brändeiltä, kuten Ray-Ban, Oakley, Serengeti ja Guess. Olipa etsinnässäsi sitten ikoninen Wayfarer, urheilullinen Oakley tai elegantti Guess, meiltä löydät ne kaikki. Ray-Banin ajattomat mallit sopivat jokaiseen tilanteeseen, kun taas Oakleyn huippuluokan urheilulasit tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja mukavuuden. Serengetin linssiteknologia tarjoaa poikkeuksellisen visuaalisen selkeyden ja suojan, kun taas Guessin aurinkolasit tuovat ripauksen glamouria jokapäiväiseen tyyliisi.

Meidän valikoimamme sisältää erilaisia malleja, värejä ja linssejä, jotka on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen suoja ja mukavuus silmillesi. Kaikki aurinkolasimme tarjoavat 100% UVA- ja UVB-suojan, joten voit nauttia auringosta huoletta.

Tule Kurikan Näkökulmaan ja löydä täydelliset aurinkolasit, jotka eivät ainoastaan suojaa silmiäsi, vaan myös viimeistelevät tyyliäsi. Meidän asiantuntevat optikkomme ovat täällä auttaakseen sinua löytämään juuri oikean mallin, joka sopii kasvoillesi ja tyylillesi.

Piilolinssit

Piilolinssit tarjoavat vapauden nauttia selkeästä näöstä ilman, että silmälasit rajoittavat tai määrittelevät tyyliäsi. Me Kurikan Näkökulmassa ymmärrämme, että jokainen silmä on ainutlaatuinen ja tarpeesi vaihtelevat päivittäin, minkä vuoksi olemme koonneet kattavan valikoiman alan johtavien valmistajien piilolinssejä. Valikoimastamme löydät CooperVisionin, Alconin sekä Johnson & Johnsonin huippulaatuiset piilolinssit, jotka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen mukavuus, selkeys ja helppous jokaiseen päivääsi.

Olitpa sitten kokenut piilolinssien käyttäjä tai vasta harkitsemassa siirtymistä piilolinsseihin, meidän asiantunteva tiimimme on täällä auttaakseen. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja sovitusta varmistaaksemme, että saat juuri sinulle sopivat piilolinssit. Tule Kurikan Näkökulmaan ja koe vapaus, jonka laadukkaat piilolinssit voivat tarjota. Nähdään pian!

Vastaamme mielellämme, mikäli heräsi jotain kysyttävää

Soita 06 4510 900